Komplonun Doğası Üzerine.

Komplonun Doğası Üzerine.

Komplo teorisyeni, kafir gibi modern bir terimdir: kendileri için Ortaçağ’da cadıları tanımlamaya ve avlamaya alışkın olduğunu düşünen biri.

Komplo iki kök kelimeden gelir: con ‘ile’ ve spire ‘nefes almak’. Esasen fikirleri paylaşmak için bir araya gelen (nefes alan) herhangi bir grup insanı tanımlayan bir kelimedir. Komplo kuranlarla ilgili olarak oldukça hain bir bağlam kazandı. Ve komplo teorisyeninin aslında CIA tarafından ‘resmi’ anlatıyı sorgulayan herkesi itibarsızlaştırmak için icat edilen ve yayımlanan bir terim olduğu söyleniyor.

Sözde komplo teorisyenleri genellikle deli olarak reddedilir.

İlgili ve Köklü, okuyucu destekli bir yayındır. Yeni gönderiler almak ve çalışmamı desteklemek için ücretsiz veya ücretli abone olmayı düşünün.

Bir şeyleri hayal ettiğimizi, şüphelendiğimizi, kendi travmamızdan etkilendiğimizi ve karmaşık insan senaryolarına, düzgün bir şekilde sarılamayan ve bir öcü adamın ya da bir grup öcü adamın varlığıyla açıklanamayan basitleştirilmiş cevaplara ihtiyacımız olduğu söylendi. hepsi ‘insanlık için var’.

Ama insanlık hakkında hiçbir şey söylemeyen bir grup sümüklü adam var. Önemsedikleri şey, kendi öz özleri ve onlar için önemli olanı elde etme araçlarıdır — tüm kaynaklarımızın nihai kontrolü. Bu ‘gündemler’, toplumun başlangıcından beri uygulanan denenmiş ve gerçek yollarla ortaya konmaktadır. Bunlar, izleyenlerin ve tanıkların zihinlerini ve dikkatini yakalayan ve büyüleyen psikolojik ve psikospiritüel uygulamalardır. Bu metodoloji, insanlar toplandığı sürece dini ritüellere ve eğlence forumlarına uygulanmıştır ve lütfen bir dakikalığına bunun siyasi / seçim süreçlerimizi içermediğini düşünmeyin.

Bazıları için (neredeyse) her büyük dünya hükümetine ve endüstrisine sızacak kadar başarılı bir küresel komplonun olabileceği tamamen hayal edilemez. Ancak çoğu insanın zihnini onun etrafına saramamasının nedeni, özünde, acı çekmekten ‘kurtulan’ başka insanlar olduğunu hayal etmekte zorlanan nispeten iyi insanlar olmalarıdır. Ve eğer bu ıstırap aynı anda kendi banka hesaplarını besliyorsa, o zaman bu hayatlar, dünyanın kaynaklarını biriktirme ve kendi kasalarını doldurma hedefindeki teminat hasarından başka bir şey değildir.

Öyleyse, bu tohumların nasıl ekildiğini ve her bir endüstride kökleri olan Dünya Ağacının şeytani bir versiyonunu temsil etmek için nasıl büyüdüklerini size açıklayayım.

Arkadaşlıktan ziyade paraya sahip olmayı tercih ettiğinizi hayal edin. Şimdi, hepimiz paranın önemli olduğu konusunda hemfikiriz çünkü hayatımızın yapılandırılma şekli onsuz yaşayamayız. Ancak, sizin için en önemli şey bu mu? Muhtemelen hayır. Muhtemelen arkadaşlarınızla, ailenizle, çocuklarınızla, sevdiklerinizle, evcil hayvanlarınızla, gezegeninizle … vb. İlişkilerinize yüce dolardan daha fazla değer veriyorsunuzdur. Bazı insanlar bilmez.

Bazı insanlar başkalarını amaçtan başka bir şey olarak görmezler. Buradaki nihai son, tamamen insanlıktan çıkarmadır.

İnsanlıktan çıkarma, her bir insanın giderek daha az dereceye duyarlı olduğu psikopatik enfeksiyonun kökenindedir. Hata yapma‘ ’o’, orada olduğu kadar burada da var. Ve bu, binlerce yıl boyunca içselleştirilen ve sistemik istismar ile şu anda dışarıda olan şey arasındaki zeminin kayganlaştığı yerdir, çünkü ikisi de öyledir. Her köşede sümüklü canavarları görmemek için kendi ‘gölgemize’ hitap etmeliyiz ve kendi derin acımıza hitap ettikçe daha da zorlaşıyor bu kötü niyetli sistemlerin dış dünyamızda kendilerini nasıl sürdürdüklerini görmek ve nihayetinde masumları ve gezegeni ‘beslemek’. Şimdi, bu son derece psikopatik değerlere sahip bu insanların kendilerini etkili yerlere ‘konumlandırabileceklerini’ hayal edin: eğitim, politika, ekonomi vb. Sadece kaynakları kontrol etmenin bir yolunu kurarak, bu insanlar aynı zamanda kendi insanlık dışı değer sistemlerini hayata geçirmenin tonunu da belirlediler ve bu da daha sonra toplumun geri kalanına ‘başarı’ önlemleri yoluyla dayatılıyor.

Ateist veya agnostik bir bakış açısıyla, esasen kötülüğün varlığını inkar etmemiz talimatı verilir. Ve daha baypas eğilimli manevi bakış açılarından da bize “her şeyin gerçekten aşk olduğu” söylenir. Vampir senden beslenmek için eğilirken öyle diyor. Bu sistemlerin başkanları, ‘güvenlik‘ adına haklarınızdan isteyerek vazgeçmenizi büyülürken öyle diyor. Her narsist ebeveyn, sizi hem gizli hem de doğrudan taciz edici taktiklerle boyun eğdirirken şöyle der: “Bu sizin iyiliğiniz içindir. Sadece senin için en iyisini istiyorum.”

Ama benim için en iyisinin ne olduğuna karar verme hakkını sana kim verdi? Ve neden benim için en iyisi olan şey, aynı anda ceplerinizi kaplarken benim için giderek daha fazla insanlıktan çıkarıcı ve moral bozucu oluyor?

Kötülüğün doğası budur: ondan kişisel kazanç elde ederken ıstırabı isteyerek sürdürmek.

Tabiri caizse bu ‘siyah beyaz‘ değil. Nüanslıdır ve bu süreci dünyada ve kendimizde tanımak muazzam bir hesap verebilirlik, sorumluluk ve ayırt etme gerektirir. Kolektif, kadim, köklü ve çürümüş – ve canlı, alakalı ve derinden kişisel.

Peki, bu parazitik, enfekte bilincin kendimiz olduğunu nasıl anlarız?

Kendimizi sadece ‘gerçek’ olarak temsil edildiğini duyduğumuz ezberci bir bilgiden alıntı yaparken bulduğumuzda, büyük olasılıkla bir trans seviyesinden hareket ediyoruz. Kendi bilişsel önyargımıza uymayabilecek bilgileri tamamen reddetmeden önce en azından merakımızı çevrimiçi hale getirmek iyi bir uygulamadır. Kendimizi mantıksız davranırken veya aşırı duygusal olarak tepkisel hissettiğimizde, bu, sistemimizin ya bazılarının Wetiko adını verdiği ‘alan’ tarafından kaçırıldığının ya da kendi lymbic sistemimizin etkinleştirildiğinin iyi bir göstergesidir. Özellikle kendimizi herhangi bir nedenle birini insanlıktan çıkarma eyleminde bulursak, ancak özellikle ahlaki farklılıklar, görüş farklılıkları veya yaşam tarzı tercihleri nedeniyle, bu kaçırıldığımızın kesin bir göstergesidir. Ve eğer kendinizi ortaya konmakta olan ‘popüler’ ‘gündem’ her neyse onunla birlikte ilerlerken bulursanız, kendinize şunu sormak isteyebilirsiniz: imtiyazınızdan ve ona katılımınızdan gerçekte kim yararlanır?

Kaçırıldığınızda kendinizi nasıl geri getirebilirsiniz? Her zaman nefesle başlayın. Komplo kurmak: nefesle. Vücudunuza geri dönüş yolunuzu bulun, 5 duyunuzdan herhangi birine veya daha da iyisi, mevcut durumunuz hakkında size gerçek zamanlı bilgi sunan hepsinin kombinasyonuna dikkat edin. Bildiğini düşündüğün şeyi bilmeyebileceğini farz et. Meraklan. Aynı anda karşıt görüşlere sahip olmayı öğrenin.

İnsanlık olarak bilinen güzel bir cemaatin parçası olduğunuzu unutmayın.

Şimdi, gerçekten de aynı insanlık karşıtı değerleri paylaşan ve kitleleri yalnızca amaç aracı olarak gören bireylerin, kendi ‘alt satırlarını’ kesinlikle ‘besleyen’ ve esasen ‘besleyen’ insan karşıtı gündemleri yürürlüğe koyacak şekilde örgütlenebileceklerini hayal etmek biraz daha kolay mı? büyük bu süreçte insan nüfusunun bir kısmı mı? Nihai psikopatik ilkeleri savunan bu grupların, kaynaklarımızın yanı sıra aklımızın kontrolünü ele geçirmenin bir yolu olarak bilgiyi kontrol etmenin yollarını da bulacağını hayal etmek biraz daha kolay mı? Ve şimdi, ‘onların’, bu gündeme karşı çıkan herkesi ve herhangi bir şeyi aktif olarak ezmek için de bir araya geleceklerini hayal edebiliyor musunuz?

Ve ‘onlar’ dediğimde kimi kastettiğimi açıklığa kavuşturalım çünkü bu, ‘bizi’ itibarsız gösteren ‘biz’ kelimelerinden biridir.

‘Onlar’ finans başkanlarıdır ve hükümet etkisi ve politikacıların sinsi baştan çıkarması siyasi sistemimizi ve politikalarımızı kontrol eden küresel şirketlerdir. ‘Onlar’ halkı kanayan düzenlenmemiş tekellerdir. ‘Onlar’ anlatıyı kontrol eden ‘bilgilendirme’ kurumlarının başkanlarıdır. Yukarı bak. Çeşitli yatırım ve paravan şirketler aracılığıyla dünya servetinin 1 / 3’ünü kontrol eden üç finansal yönetim şirketi vardır. Bunlar yiyecek, ilaç, kozmetik, barınma, bilgi … her şey.

Ve tüm bu psikopat entrikaların asıl nihai amacı nedir?

Nihayetinde psikopatik enfeksiyonun ‘tasarımı’ insan ruhunu kontrol etmek, ezmektir çünkü psikopati psikolojisinin arkasındaki yaşam karşıtı güç – birçoğunun ‘ataerkillik’ olarak adlandırdığı ‘sistemi’ inşa eden iç güç — insanlıktan nefret eder. Özgürlüğümüzden nefret ediyor. Yaratıcılığımızdan nefret ediyor. Gawd tarafından kutsanmış varlığımızdan ve birlikte yaşadığımız gezegensel bedenden bütünüyle nefret eder. Eylemlerini gerçek zamanlı olarak görmek istiyorsanız tek yapmanız gereken doğal ve iyi olanı aramaktır ve bundan sonra ‘o’ onu yok etmeye çalışacaktır.

Kendimizdeki tepkilere bir göz atmamız cevabın bir parçasıdır. Hepimiz bu yıkıcı ‘tohumu’ taşıyoruz. Kök salmasına ve kendi temel iyiliğimizi yok etmesine izin vermeyerek, onu durdurmak için üzerimize düşeni yapıyoruz. Kendinizle ve başkalarıyla hayat veren uygulamalara katılarak – bahçecilik, yemek pişirme, yaratma, dans etme, şarkı söyleme, sevişme, çocuklarla oynama, Doğaya girme gibi insani uygulamalar — bunu durdurmak için üzerinize düşeni yapıyorsunuz.

Sen deli misin, biz deli miyiz, fark ettiğin, dikkat ettiğin, onunla savaştığın için bir şeyler söylediğin için deli gibi görünmeye istekli olduğun için — yaşam karşıtı güç? Evet … tilki gibi deli. Bir anne ayı gibi koruyucudur ve gelmeden kilometrelerce öteden ne geldiğini bilen karnı yere dayamış yılan kadar anlayışlı çünkü onu hissedebiliyor, duyabiliyor, koklayabiliyor ve tadına bakabiliyor.

Ve ne yapacağını biliyor.

Bu yüzden sizin için yeni bir komplom var: ‘biz’ kendimizi uyuşukluğumuzdan kurtarıyoruz.

Hayatın acısının o uyku alanlarına sızmasına izin veriyoruz ve bizi gönül rahatlığımızdan sallıyoruz. Dansın sevincini hatırlıyoruz ve gerektiğinde balta ve kılıç alıyoruz ve Gawd kuvvetinin bize ihtiyaç duyduğu kurtarıcılar gibi davranıyoruz. İşin garibi, bu silahlar bahçe aletleri, tezgahlar, boyalar, fırçalar ve kalemler gibi görünebilir. Ve bahse girerim onları uygun bir şekilde kullandığımda, bilgisayar başında oturup yazarken ya da daha da önemlisi kendi kollarımı torunlarımın etrafına sardığımda yaptığım gibi hissettiriyor.

Ne yapacaksın? Seni ne çağırıyor? Yaşam için nasıl komplo kuracaksın?

Deftere Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vücudum Tarla.

Sonbahar kutsamaları, ritüelleri ve sunuları. Son birkaç haftadır kutsal bir arayış içinde olan bir ziyaretçi tarafından …

blank

Komplonun Doğası Üzerine.

Komplo teorisyeni, kafir gibi modern bir terimdir: kendileri için Ortaçağ’da cadıları tanımlamaya ve avlamaya …

Papaz Büyüsü Medyum Elife Abla, Papaz Büyüsü Bozma Medyum Elife Abla 0541.232.2333,Medyum,Medyumlar,Ehli medyum, Papaz Büyüsü Medyum,Büyü Bozma

Papaz Büyüsü

Papaz Büyüsü Papaz büyüsü, bir medyum veya büyücü tarafından gerçekleştirilen bir tür sihir veya büyüdür. …